• MĄKA Z PSZENICY DURUM (SEMOLINA) BIO (SUROWIEC) (25 kg) 7

Brak towaru
253.75
Wpisz swój e-mail
Opinie
Cena przesyłki 12.5
Paczkomaty InPost 12.5
Kurier InPost 14.5
Dostępność Brak towaru
Waga 1 kg
Zostaw telefon
SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY durum (semolina)* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Ekologiczna semolina otrzymywana jest ze zmielonych ziaren twardej PSZENICY durum (Triticum durum). Wykorzystywana jest głównie do produkcji makaronów typu spaghetti, czy cannelloni, nadając im naturalny, bursztynowy kolor. Charakteryzuje się wyrazistym smakiem. Jest idealnym składnikiem do przyrządzania deserów, legumin, budyniów, a także do zagęszczania potraw.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1485 kJ / 352 kcal
Tłuszcz - 2,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,8 g
Węglowodany - 63 g
w tym cukry - 0,4 g
Białko - 13 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA
W zakładzie magazynowane są również ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SEZAM, SOJA.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejsc.
INFORMACJA
Cyfra na końcu nazwy surowca określa numer brygady Bio Planet odpowiedzialnej za konfekcjonowanie tego surowca.
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie
  • Producenci